Over AES

De winst van integrale veiligheid

Veiligheid en beveiliging. Voor sommigen klinkt het als ‘ver van mijn bed’. Maar we zouden met z’n allen bijna vergeten dat veiligheid, een basisbehoefte is. Een voorwaarde voor de positieve ontwikkeling van een land, een organisatie en dus van mensen. Niet vanzelfsprekend.

Wij zijn AES, specialist op het gebied van veiligheid en beveiliging. Wij realiseren al meer dan tien jaar veilige omgevingen voor grote, publiektoegankelijke organisaties zoals zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven en overheidsorganen.

Dat doet AES anders dan anderen. Namelijk vanuit het idee dat alleen goede, menselijke verbindingen leiden tot optimale veiligheid. En vanuit de wetenschap dat monitoren van incidenten en communiceren van inzichten, zorgt voor gedragsverandering. Daar neemt de veiligheid van toe. Zo maken we de winst van veiligheid en beveiliging meetbaar, inzichtelijk en relevant.

Niet voor niets is onze directeur Arjen Appelman uitgeroepen tot Security Professional van het jaar. Een belangrijk argument voor de jury? In de aanpak van AES maken mensen het verschil, niet alleen techniek. AES hanteert verschillende interventies om mensen te betrekken en alert te maken. En dat is nog niet zo gebuikelijk in onze branche. Daarnaast maken we met onze Syrus applicatie de winst van veiligheid en beveiliging zichtbaar en verbeteren die dagelijks.
“ Alleen in een veilige omgeving voel je je goed, kan je blij zijn en kan je als individu en organisatie groeien en verbeteren.”