Weblog

SUBMITTED BY ARJEN APPELMAN ON SUN, 1 juli 2015

Weblog van de Security Professional van het Jaar - deel 3


De eerste maand in 2015 biedt weer volop uitdagingen voor de Security Professional van het Jaar; hoe verwerken we alle lekkernijen van de afgelopen feestdagen en zijn we ook weer scherp op de thema’s waar we als security professionals mee te maken hebben?

SUBMITTED BY ARJEN APPELMAN ON SUN, 1 APR 2015

Weblog van de Security Professional van het Jaar - deel 2


Oktober start met een overvolle agenda. Op 8 oktober staat mijn presentatie gepland op de landelijke veiligheidsdag van DJI. Alle inrichtingen jeugd, volwassen en psychiatrie komen jaarlijks eenmaal bijeen voor een dag vol kennisuitwisseling. Mijn presentatie gaat over MOBEC en dient als verdieping op de DJI Beveiligingsmethodiek die gebaseerd is op de Haagse Methodiek. Gezien de beperkte tijd worden verschillende onderwerpen aangeraakt, waarbij de afspraak is dit verder te verdiepen op de regionale veiligheidsoverleggen die de PI's kennen.

SUBMITTED BY ARJEN APPELMAN ON WED, 3 sep 2014

Weblog van de Security Professional van het Jaar - deel 1

juni 2014: Vandaag is het zover, de verkiezing van Security Professional van het Jaar staat op de agenda tijdens de SSA Conference in de Amsterdamse RAI. Drie dagen daarvoor is een filmpje van mij en de andere genomineerden geschoten waarin we de gelegenheid kregen om onze nominaties toe te lichten. Spannend zo met een filmploeg en een hete lamp voor je.