Kennis delen

Kennis delen

Alleen door te delen kunnen we vermenigvuldigen. AES vindt het belangrijk haar kennis en ervaringen zo breed mogelijk te delen. Arjen Appelman heeft een aantal boeken en artikelen geschreven over verschillende aspecten van Integrale Veiligheid. Naast de publicaties delen we kennis tijdens seminairs, congressen, workshops en gastcollege's. Door kennis te delen, ook in de vorm van platformen en overleg organen, is Arjen Appelman Security Professional van het Jaar geworden (zie weblog).

Workshop

De workshop 'Een security management systeem in 7 stappen' bestaat sinds 2006 en is ooit gestart vanuit de behoefte om de theorie uit het eerste boek van Arjen Appelman in de praktijk te brengen. De theorie uit het ochtendprogramma is de afgelopen jaren steeds wat bijgeschaafd en in lijn gebracht met het tweede, meer uitgebreide, boek Integrale Beveiliging - Een security management systeem in 7 stappen over integrale beveiliging.

lees verder

Artikelen

Aes ziet kennis delen en daarmee bewustwording vergroten als haar taak. Een greep uit de artikelen: Kengetallen voor beveiliging, Voorkomen is beter dan genezen, Security Manager van de toekomst en Bewustwording: de sleutel tot meer veiligheid.

Meer informatie

Boeken

Niet voor niets is onze directeur Arjen Appelman uitgeroepen tot Security Professional van het jaar. Een belangrijk argument voor de jury? In de aanpak van AES maken mensen het verschil, niet alleen techniek. AES hanteert verschillende interventies om mensen te betrekken en alert te maken. En dat is nog niet zo gebuikelijk in onze branche. Daarnaast maken we met onze Syrus applicatie de winst van veiligheid en beveiliging zichtbaar en verbeteren die dagelijks.

Meer informatie